Το βράδυ της Πέμπτης 1/12 άλλο ένα επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών, έρχεται για να συγκλονίσει το κοινό. Οι εξελίξεις τρέχουν και ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται ο Πάρης, ο οποίος έχει εξοργίσει το κοινό με την συμπεριφορά του (δείτε εδώ το “κράξιμο” που έπεσε), το ενδιαφέρον των τηλεθεατών θα μετατοπιστεί αυτή τη φορά, όμως, στον Άγη.
Ο λόγος; Η σχέση του με την Γεωργία! Ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω και θα το ανακοινώσει στην οικογένειά του, η οποία θα βρεθεί σε σοκ και δεν θα ξέρει πως να το διαχειριστεί.
Όλα όσα θα δούμε στον Παράδεισο των κυριών σήμερα (1/12)
Η Αμαλία αποφασίζει να πάει στην Όλγα και να της αποκαλύψει ότι είναι έγκυος από τον γιο της. Ο Πάρης, που δεν γνωρίζει τον λόγο της επίσκεψής της, αρχίζει να αναρωτιέται, ενώ δείχνει πως εμπιστεύεται τον Μεμά ολοένα και περισσότερο. Την ίδια στιγμή ο Άγης επαναπροσδιορίζει τη σχέση του με τη Γεωργία και αποφασίζει να προχωρήσει πιο σοβαρά: «Θέλω να σας ανακοινώσω ότι θα αρραβωνιαστώ τη Γεωργία», τους ανακοινώνει και η οικογένεια Μπουραντά σοκάρεται στο άκουσμα αυτού του νέου: «Τι λες, παιδί μου; Ποια Γεωργία θα αρραβωνιαστείς; Έλα στα σύγκαλά σου», του λέει ο Χριστόφορος.

Στο μεταξύ η Μιράντα επιχειρεί να προσεγγίσει ξανά τη Ματούλα, ενώ ο Ντίνος, μετά τον χωρισμό του από την Αμαλία, δείχνει να αλλάζει στάση απέναντι στους οικείους του. Η εμφάνιση του Ζήση επιφυλάσσει νέα έκπληξη στον Αποστόλη, την ώρα που οι εξελίξεις κάνουν τη Βικτώρια να νιώθει εκτεθειμένη σε μεγάλους κινδύνους, ενώ η Μιράντα παθαίνει σοκ όταν βλέπει μπροστά της τον πατέρα της και μάλιστα να τη στηρίζει!


">
">
">
">
">
">
">