Ο Ντίνος αιφνιδιάζει την Αμαλία με μια ξεχωριστή έκπληξη αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται με τον τρόπο που θα ήθελε και οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ALPHA, Παράδεισος των κυριών είναι καταιγιστικές, ειδικά στο αποψινό 2/11 επεισόδιο (δείτε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε πρωταγωνιστής στο Youweekly.gr).
Οι σημερινές 2/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών
Επεισόδιο 27
Ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, ενώ ο Αστυνόμος Χρηστίδης μπαίνει σε σοβαρούς μπελάδες. Το ενδιαφέρον του Άγη για τη Γεωργία φουντώνει τη ζήλια της Δάφνης και η Αμαλία συμμαχεί με τον Πάρη για έναν κοινό σκοπό. Ο Ντίνος προσπαθεί να βρει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και μαθαίνει ότι έχει μια κρυφή θαυμάστρια.
Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Τι θα δούμε στην Πέμπτη 3/11
Η επίσκεψη του Σωτήρη στο σπίτι της Ματούλας επιφυλάσσει εκπλήξεις και στους δύο, την ώρα που η παρουσία της Δάφνης στον Παράδεισο θα ταράξει τη Γεωργία όσο τίποτε άλλο. Παράλληλα, οι πιέσεις του Χριστόφορου και της Βικτώριας για να μάθουν τον λόγο που διαλύθηκε ο αρραβώνας, αναγκάζουν την Αμαλία να φανεί αποφασιστική.
Ο Ντίνος, μετά την αποκάλυψη της Ζηνοβίας σχετικά με τα αισθήματα της Μιράντας, δεν ξέρει τι στάση να κρατήσει. Οι προσπάθειες της Ματούλας και του Σωτήρη αποδίδουν καρπούς και η σύλληψη του Θανάση φέρνει το τέλος στην εγκληματική του δράση ή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου που θα συμπαρασύρει κι άλλους στην καταστροφή; Την ίδια στιγμή ο Ντίνος μαθαίνει ότι δεν έχει εκδοθεί το διαζύγιό του και ότι θεωρείται ακόμα παντρεμένος.


">
">
">
">
">
">
">