Αξέχαστες -με όλη την σημασία της λέξης- διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο, για μια 17χρονη Ιταλίδα. Καθημερινώς, τα σκάφη στις Κυκλάδες καλούνται να κάνουν διακομιδές ασθενών που μένουν σε νησιά και των οποίων η ζωή κρέμεται από μια κλωστή.
Ωστόσο, την Πέμπτη ένα διαφορετικό περιστατικό απασχόλησε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αφού μετέφεραν από τη Μύκονο στο Νοσοκομείο της Σύρου μια ασθενή με γυναικολογικό πρόβλημα.
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Μυκόνου, στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.Όπως έγινε γνωστό από ιατρικές πηγές, η ασθενής έπαθε ρήξη κόλπου, η οποία -πιθανότατα- προήλθε από σeξουαλική επαφή.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αναστέναξε η Μύκονος από το ξεσάλωμα των φοιτητριών στη Μύκονο: Ο τρελος χορός με τα μαγιό (Βίντεο)
Αποκλειστικό: Ο Παντελίδης «τα πίνει» στο Καλό Λιβάδι στη Μύκονο! (Απαγορευμένο βίντεο)
Αποκάλυψη! Σε κοντέινερ στιβάζονται Έλληνες εργαζόμενοι στη Μύκονο


">
">
">
">
">
">
">