Η Μαρία Σολωμού το τελευταίο διάστημα έχει “ανάψει φωτιές” στα social media, καθώς, ύστερα από την εμφάνισή της με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και ράστα στα μαλλιά, έχει δημιουργηθεί μεγάλο σούσουρο γύρω από το όνομά της. Όπως φαίνεται, απολαμβάνει το καλοκαίρι της κάνοντας πολλές βουτιές στην παραλία, αλλά όπως είδαμε στην τελευταία της ανάρτηση της αρέσει γίνεται ένα με την θάλασσα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της με ένα λευκό μπικίνι με γκρι λεπτομέρειες, χωρίς τα ράστα αυτή τη φορά, καλύπτοντας ολόκληρο το κορμί της με άμμο, από πάνω μέχρι κάτω. Με το χέρι της προσπαθούσε να καλύψει το φως του ήλιου από τα μάτια της και το αποτέλεσμα είναι σοκαριστικό. Με τέτοιο σώμα στα 47 της “βάζει κάτω” 20άρες.

Η νέα “καυτή” ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού στην παραλία

«Λίγο πριν βουτήξει ο ήλιος…στην Σαντορίνη…», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο προφίλ της.

Μαρία Σολωμού

«Δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε!»

Το πρωί της Παρασκευής 1/7, μία πολύ όμορφη και ουσιαστική συνέντευξη, παραχώρησε η Μαρία Σολωμού, η οποία μίλησε αναλυτικά για τον Μάριο Αθανασίου, αποκαλύπτοντας μάλιστα σκηνικό από όταν χώρισαν, αναφέρθηκε στον κορυφαίο ρόλο της Ράνιας στη σειρά «Singles», αλλά και στην φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

«Έκανα τσαμπουκά για να παίξω τη Ράνια. Μου έλεγαν πως δεν με θέλουν γιατί ήμουν πολύ όμορφη και πολύ μικρή για να κάνω την κακιά στριμμένη. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Δεν μπορώ να βγω και να κάνω τη χαριτωμένη, θα γελάσει το πανελλήνιο. Το να κάνω κάποιον άλλον, να βάλω τα φουστανάκια μου και να κάνω τη γλυκούλα δεν υπάρχει περίπτωση δεν είναι η persona μου.

Μία απάντηση ήταν “πόσα θες και εγώ θα στα δώσω”. Δεν δουλεύω επί χρήμασι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να το έχω κάνει πιο μικρή που θα μπορούσα να έχω βγάλει και περισσότερα λεφτά. Ναι, μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Με ρώτησαν “τι θες από τη ζωή σου; θες ένα μικρό νησί;”, απάντησα “δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε”».

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα».