Όχι δεν πρόκειται για ακόμη έναν καυγά με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο τελευταίος της και αξέχαστος μέχρι στιγμής είναι αυτός με τον αγαπημένο Τάσο Χαλκιά. Με την Ζήνα Κουτσελίνη υπάρχει εντελώς διαφορετικό παρασκήνιο.

Οι δυο παρουσιάστριες βρίσκονται απέναντι τηλεοπτικά καθημερινά με τις εκπομπές τους, δυο διαφορετικές εκπομπές αφού το Αλήθειες με την Ζήνα είναι κοινωνικού περιεχομένου ενώ το Love it απασχολείται περισσότερο με την ψυχαγωγία.

Ωστόσο, λόγω των ανατριχιαστικών εξελίξεων που έρχονται στο φως για την υπόθεση στην Πάτρα, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο φαίνεται πως το κοινό έχει επιλέξει το STAR για την ενημέρωσή του αφήνοντας εντελώς – θα μπορούσε να πει κανείς – τον ΣΚΑΙ στην απέξω μιας και η διαφορά στα ποσοστά δεν είναι μικρή.

Χαμηλές πτήσεις για την Μαλέσκου

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3 η Ζήνα Κουτσελίνη κατάφερε να φτάσει στο δυναμικό κοινό το 18,3% ενώ η Ιωάννα μόνο το 5.6% πράγμα που σίγουρα δεν χαροποίησε κανέναν…

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 11,4
  • STAR: Shopping star 12,6
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 18,3
  • ALPHA: T-Live 15,3
  • ANT1: Ρουκ Ζουκ 17,6
  • ΜEGA: Ελένη 9,9
  • Mega: Live news 20,2
  • ΣΚΑΙ: Love it 5,6

Ποιοι συνεχίζουν και ποιοι όχι την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΙ

Οι φήμες για τις ψυχαγωγικές εκπομπές του ΣΚΑΪ βρίσκονται σχεδόν από την έναρξη της τρέχουσας σεζόν στο… πινάκιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Η απόφαση του ΣΚΑΪ να ρίξει μεγαλύτερο μέρος στην ενημέρωση λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, φούντωσε ξανά τα σενάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι αποφάσεις τόσο για την Ιωάννα Μαλέσκου, όσο και για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα θα ληφθούν τον ερχόμενο Μάιο.

Να σημειώσουμε πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα έχουν συμβόλαιο 1+1 έτος και όλα τα σενάρια αυτή τη στιγμή είναι πιθανά, από το να μείνουν ή να αλλάξουν ζώνη, έως και να μην ανανεώσουν, καθώς η κατάσταση στον ΣΚΑΪ είναι ιδιαίτερα ρευστή.