Για την ατομική ασυλία αγωνίστηκαν απόψε 21/3 στο Survivor 5 οι παίκτες της Μπλε Ομάδας, μιας και ήταν αυτοί που έχασαν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.
Και οι 2 νέες ομάδες μπήκαν πολύ δυναμικά στον στίβο μάχης, ωστόσο φαίνεται πως πολλοί από αυτούς δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στα νέα δεδομένα, με αποτέλεσμα η ψυχολογία τους να είναι πεσμένη. Οι Κόκκινοι φάνηκε πως έπαιξαν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για αυτό και κέρδισαν με σκορ 10-15.
Έτσι, οι Κόκκινοι πήγαν για να διεκδικήσουν την ατομική ασυλία, με τον Άρη τελικά να είναι αυτός που την νίκησε, με αποτέλεσμα να παραμένει ασφαλής για αυτήν την εβδομάδα.
Η νίκη της ατομικής ασυλίας στο Survivor 5
Spoiler 21/3: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Σύμφωνα με πληροφορίες μας λοιπόν, οι Μπλε παίκτες θα ψηφίσουν τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης και το γνωρίζει και ο ίδιος. Σε πολύ λίγο θα έχουμε και τους υπόλοιπους δυο (Μπλε και Κόκκινο) που θα βγουν από τους παίκτες που έχουν την ατομική ασυλία, αφού θέλουμε το spoiler να είναι 100% σίγουρο και να μην γίνονται λάθη στα ονόματα.
UPDATE: Ο Γιώργος Κατσαούνης υποδεικνύει ως 2η υποψήφια την Μυριέλλα ενώ υποψήφιος από τους Μπλε και ο Τάκης!



">
">
">
">
">
">
">