Διακοπή υπήρξε στη συνεδρίαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς αύριο (9/10) αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση για τα ελαφρυντικά στις 11 το πρωί.
Η δίκη βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Μέχρι τη διακοπή ήταν σε εξέλιξη οι δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης για τα ελαφρυντικά στους πελάτες τους. Οι αγορεύσεις δεν ολοκληρώθηκαν για το σύνολο των ενόχων και από αυτό το σημείο θα αρχίσει αύριο η διαδικασία, τη στιγμή που στελέχη θέλουν να συνεργαστούν με την Αστυνομία.
Πάντως, λίγο νωρίτερα, η συνηγορος του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου κατήγγειλε ότι αστυνομικός παρακολουθούσε τον πελάτη της στη δουλειά του με την αντίδραση της εισαγγελέως να είναι άμεση: «Ο εισαγγελέας είναι αρμόδιος για την εκτέλεση των αποφάσεων. Δεν έχει δοθεί τέτοια εντολή» τόνισε η κυρία Αδαμαντία Οικονόμου, απαντώντας στην καταγγελία. Δείτε εδώ και την πρόταση που έκανε η Εισαγγελέας για τις ποινές των κατηγορουμένων.
Συγκεκριμένα η υπεράσπιση συγκεκριμένου κατηγορούμενου ανέφερε πως από το πρωί κάποιος αξιωματικός τον παρακολουθεί στον χώρο εργασίας του. Η συνήγορος ρώτησε λοιπόν αν υπάρχει σχετική εντολή αναφορικά με τους καταδικασθέντες. Η εισαγγελέας απαντώντας τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοια εντολή.
Δίκη Χρυσής Αυγής: Πήγαν να παραδοθούν δύο μέλη
Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της δίκης της Χρυσής Αυγής καθώς μόλις πριν από μερικά λεπτά, δύο μέλη της εγκληματικής οργάνωσης πήγαν να παραδοθούν σε αστυνομικό τμήμα.
Δύο στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής προσήλθαν την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου, στο αστυνομικό τμήμα του Περάματος, προκειμένου όπως δήλωσαν να παραδοθούν.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV, προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα του Περάματος να παραδοθούν, γιατί «άκουσαν ότι κρίθηκαν ένοχοι» στη δίκη της Χρυσής Αυγής.


">
">
">
">
">
">
">