Στο νοσοκομείο εσπευσμένα εισήχθη γνωστός Έλληνας πολιτικός. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ μεταφέρθηκε προληπτικά για ένα βράδυ στη Εντατική.

Σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο κ. Νίκος Φίλης, στην Γ’ Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς». Το χειρουργείο πήγε καλά σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει καλά μετεγχειρητικά και ευχή όλων είναι να βγει γρήγορα και πιο δυνατός από το νοσοκομείο. Στο πλευρό του αυτές τις ημέρες στάθηκαν η οικογένειά του και στενοί του φίλοι και σύντροφοί του.

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Τροχαίο σοκ για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Τροχαίο σοκ μόλις έσκασε για γνωστό πολιτικό, και έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Πρόκειται για καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, στη Λεωφόρο Φλέμινγκ στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το πρώτο από τα τρία οχήματα που εμπλέκονται στο τροχαίο, σταμάτησε γιατί το προπορευόμενο από αυτό όχημα, ήθελε να παρκάρει.

Το ίδιο έκανε και το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς., όμως ο οδηγός του τρίτου οχήματος δεν πρόλαβε να σταματήσει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο του Δήμου, το οποίο τελικά κατέληξε να συγκρουστεί με τη σειρά του με το τζιπ που είχε σταματήσει μπροστά από αυτό.

Ευτυχώς, παρά την σφοδρή σύγκρουση, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Τροχαίο σοκ με τρία φορτηγά! Νεκρός ο ένας οδηγός!

Νεκρός ένας οδηγός μετά από τροχαίο σοκ με τρία φορτηγά στην Ιταλία. Τυλίχθηκαν στις φλόγες μετά την σύγκρουση.

Στο ίδιο, σχεδόν, σημείο που πέρσι εξερράγη βυτιοφόρο έπειτα από καραμπόλα, αφήνοντας 2 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, συγκρούστηκαν δυο φορτηγά, προκαλώντας πυρκαγιά. Αμέσως μετά, ένα τρίτο φορτηγό, που μετέφερε ΙΧ, έπεσε πάνω στα άλλα δυο, καθώς δεν κατάφερε να τα αποφύγει. 

Από τις συγκρούσεις, έχασε τη ζωή του ο ένας εκ των οδηγών των φορτηγών, ενώ ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε και στα δυο ρεύματα από τις ιταλικές Αρχές.  Σοβαρό τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος: Ένας εγκλωβισμένος στα συντρίμμια!

https://twitter.com/emergenzavvf/status/1156207295778500608

Τροχαίο θρίλερ! Με βαριά τραύματα 19χρονη – Είχε καταγγείλει βουλευτή!

Ένα τροχαίο θρίλερ έσκασε πριν λίγο, μετά το οποίο νοσηλεύεται με βαριά τραύματα 19χρονη! Η ίδια, είχε καταγγείλει βουλευτή!

Ο δικηγόρος της επίσης τραυματίστηκε σοβαρά στο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε την Κυριακή στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον οδηγό του φορτηγού και ότι ερευνά τις καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες το δυστύχημα πιθανόν να ήταν σκηνοθετημένο για να κλείσουν το στόμα του κοριτσιού.

Θρήνος! Νεκρός γνωστός πολιτικός!

Είχε καταγγείλει τον βιασμό της από βουλευτή

Η 19χρονη είχε κατηγορήσει τον βουλευτή του κόμματος Bharatiya Janata στο συγκεκριμένο κρατίδιο Κουλντίπ Σινχ Σενγκάρ ότι την βίασε στο σπίτι του το 2017, αλλά η αστυνομία στο κρατίδιο αυτό που φημίζεται για την ανομία του αρχικά είχε αρνηθεί να αναλάβει δράση. Στη συνέχεια ο πατέρας του κοριτσιού συνελήφθη, τέθηκε υπό κράτηση και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον αδελφό του βουλευτή -σύμφωνα με καταγγελίες- για να καταλήξει από τα βαριά του τραύματα.

Πήγε να αυτοπυρποληθεί έξω από το σπίτι του

Επειτα από μήνες το κορίτσι επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί έξω από το σπίτι του ηγέτη του Ουτάρ Πραντές, του Γιόγκι Αντιτιάνατ, ενός πιστού του Bharatiya Janata. Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την χώρα οδήγησαν τις αρχές στην ανάθεση της υπόθεσης στους ομοσπονδιακούς ερευνητές, οι οποίοι συνέλαβαν τον Σενγκάρ τον περασμένο χρόνο. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Η οικογένεια του κοριτσιού υποστηρίζει ότι το τροχαίο ήταν στημένο ώστε να σκοτωθεί το κορίτσι και να μην γίνει η δίκη για την υπόθεση βιασμού του. Το κοινοβούλιο της Ινδίας ανέστειλε προσωρινά σήμερα τις εργασίες του εξαιτίας της διαμαρτυρίας της αντιπολίτευσης για την υπόθεση.

Ωστόσο ο επικεφαλής της αστυνομίας του κρατιδίου δήλωσε ότι το δυστύχημα «φαίνεται ότι είναι αμιγώς ένα τροχαίο». Ο ίδιος είπε ότι το φορτηγό κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει αν βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα.

Οι πινακίδες του ΙΧ στην Ινδία είχαν καλυφθεί με μπογιά

Πάντως, πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπάρχουν υποψίες επειδή οι πινακίδες κυκλοφορίας του φορτηγού είχαν καλυφθεί με μπογιά.

Σχεδόν 40.000 υποθέσεις βιασμού καταγγέλλονται κάθε χρόνο στην Ινδία, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία. Ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι υψηλότερος με τα θύματα να διστάζουν να καταγγείλουν εξαιτίας του κοινωνικού στίγματος και της έλλειψης εμπιστοσύνης προς τις αρχές.

Τροχαίο σοκ στην Ζάκυνθο! Σκοτώθηκε με την μηχανή του ο….

Τροχαίο σοκ στην Ζάκυνθο και πάγωσαν οι Αρχές με το νεαρό που σκοτώθηκε με την μηχανή του!

Με αίμα βάφτηκε τα ξημερώματα η άσφαλτος στην Ζάκυνθο, με το χαμό ενός ακόμη νεαρού μέλους της κοινωνίας του νησιού, αυξάνοντας τον αριθμό των θανάτων από τροχαία το φετινό καλοκαίρι.

Ο νεαρός ζακυνθινής καταγωγής, οδηγούσε το δίκυκλο όχημα του με κατεύθυνση την περιοχή του Αργασίου. Σε στροφή του δρόμου και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και συγκρούστηκε με όχημα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο νεαρός άνδρας. Η είδηση του θανάτου του νεαρού έχει σκορπίσει θλίψη στο νησί, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην ευρύτερη κοινωνία της Ζακύνθου.