Η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη έχει μέσα στο Μάρτιο τα γενέθλιά της και γίνεται τεσσάρων ετών!
Η κορούλα της γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 2015 και χάρισε την απόλυτη ευτυχία στην παρουσιάστρια και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Διαβάστε παρακάτω….
Όσο για το πώς πήρε η μικρή το όνομα Μαρίνα; Ιδού η απάντηση:
Μαρίνα λεγόταν η γιαγιά του Μάκη, που έφυγε από τη ζωή πριν κάποια χρόνια. Η Ελένη συγκινήθηκε από την ιστορία αγάπης της γιαγιάς και του παππού του συζύγου της και έτσι αποφάσισε με τον Μάκη να της δώσουν το όνομα Μαρίνα!
Σήμερα η Ελένη με αφορμή τον Λευτέρη Πανταζή που έχει γενέθλια στις 27 αναφέρθηκε στα γενέθλια της κόρης της και αποκάλυψε τι θα κάνουν στο σπίτι! Δείτε το σχετικό βίντεο:
Αναστατωμένη η Ελένη Μενεγάκη έτρεχε πανικόβλητη στους δρόμους της Κηφισιάς! Αποκλειστικές φωτογραφίες!
Τι σας έχω πάλι, τι σας έχω;
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στους δρόμους της Κηφισιάς και εννοείται πως το Youweekly.gr και το Vanda’s blog έχει όλο το ρεπορτάζ αλλά και αποκλειστικές φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν, για να μην μπορεί κανείς να μας κλέψει το θέμα μας αυτή την φορά!
Και ξεκινάω απευθείας γιατί το παρασκήνιο είναι ζουμερό! Όπως σας αποκάλυψα και σε προηγούμενο άρθρο η Ελένη Μενεγάκη αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε μεγάλη ανησυχία γιατί τα νούμερά της έχουν πάρει πάλι την κατρακύλα και την περνάει μέχρι και η επανάληψη του Κωνσταντίνου και Ελένης που παίζεται απέναντί της στον ANT1! Μάλιστα, με αφορμή αυτό η Ελένη παραλίγο να χτυπήσει στο κεφάλι άνθρωπο με το κινητό της από τα νεύρα της (ALPHA: Έγινε το σώσε στο κανάλι με την Ελένη Μενεγάκη! Παραλίγο να φύγει κινητό σε κεφάλι!).
Εγώ, όμως γνωρίζω πολύ καλά πως δεν είναι μόνο τα επαγγελματικά της που την απασχολούν αλλά και η σχέση της με τον Ματεό φαίνεται να περνάει κρίση… Γι αυτό και η ψυχολογία της παρουσιάστριας με όλα αυτά δεν είναι και στα καλύτερά της!
Λίγες εβδομάδες πριν και συγκεκριμένα λίγες ημέρες πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, λοιπόν, η Ελένη βρέθηκε στους δρόμους της Κηφισιάς, από νωρίς το απόγευμα, για να απολαύσει τα ψώνια της! Μάλιστα, πληροφορίες μου λένε πως είχε βγει να αγοράσει δώρο στον Ματέο για να αναθερμάνει την σχέση τους!
Η παρουσιάστρια, λοιπόν, είχε ζωγραφισμένο το χαμόγελο στα χείλη της κι αυτό φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, μέχρι την στιγμή, όμως, που ένα τηλεφώνημα άλλαξε τα πάντα!
Αλλά για να τα πάρω από την αρχή τα πράγματα, η παρουσιάστρια, λοιπόν, κοιτούσε αμέριμνη τις βιτρίνες των μαγαζιών για να βρει το κατάλληλο δώρο και η διάθεσή της φαινόταν ανεβασμένη.
Μέχρι την στιγμή, που ενώ ψώνιζε, χτύπησε το τηλέφωνό της και το σήκωσε απευθείας! Άρχισε να μιλά χαμηλόφωνα στο τηλέφωνο και μέσα σε δευτερόλεπτα, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog, η έκφρασή της άλλαξε, σκοτείνιασε ή καλύτερα να πω, πάγωσε!
Δεν γνωρίζω ποιος ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής, αλλά το μόνο που γνωρίζω καλά και είναι επιβεβαιωμένο διπλή φορά είναι πως η Μενεγάκη τρελάθηκε! Άρχισε να φωνάζει “Πλάκα μου κάνεις! Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό” και έτρεξε κατευθείαν έξω από το μαγαζί ενώ έκλεισε το τηλέφωνο!
Η πηγή μου, μου μετέφερε χαρακτηριστικά “Δεν ξέρω τι της είπαν αλλά τρελάθηκε. Έκλεισε το τηλέφωνο, έφυγε τρέχοντας από το μαγαζί και άρχισε να πηγαίνει με γρήγορο βήμα στο αυτοκίνητό της. Λίγο πριν φτάσει το τηλέφωνό της ξαναχτύπησε και το σήκωσε καπάκι! Εκεί ήταν που σου λέω ότι πήγε να δακρύσει. Μάλιστα, σε κάποια φάση σα να άκουσε κάτι πολύ τρομακτικό και σταμάτησε για λίγο να περπατάει. Αλήθεια δεν ξέρω ποιος την πήρε και τι της είπε αλλά ότι κι αν ήταν αυτό έκανε την Ελένη να γίνει ένα με το πάτωμα”.
Αυτά μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω με την σειρά μου στο Vanda’s blog. Περισσότερα δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα μάθω κάποια στιγμή. Και για του λόγου το αληθές, ιδού και τα πειστήρια αποκλειστικά στο Youweekly.gr:
Το μόνο σίγουρο είναι πως η ψυχολογία της είναι πεσμένη στα πατώματα… Λίγες ημέρες μετά από αυτό το σκηνικό, λοιπόν, σας αποκάλυψα στο Youweekly.gr και στο Vanda’s blog πως μάλωσαν άγρια με τον Ματεό μπροστά σε όλους σε γνωστό τένις κλαμπ…
Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ – αποκλειστικό του Youweekly.gr:
Αποκλειστικό: Άγριος καυγάς για Μενεγάκη – Ματέο! Της ούρλιαζε “σήκω φύγε δεν σε αντέχω άλλο!”
Και για το κλείσιμο να σας πω πως τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα για την παρουσιάστρια, τουλάχιστον επαγγελματικά καθώς σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης που έφτασαν στα χέρια μου, την Τετάρτη 27/02 η Ελένη έμεινε πάλι πίσω αφού εκείνη έφτασε το 16,7 ενώ η επανάληψη του Κωνσταντίνου και Ελένης στον ΑΝΤ1 έπιασε το 19,5… Ουπς…


">
">
">
">
">
">
">