Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελικά ότι είπα εχθές, το έκανα, αφού έκλεισα τη βραδιά μου, με μια απίστευτη ταινία, «The Way we Were»! Του 73, μετά από 3 χρόνια γεννήθηκα, όμως δεν έχει καμία απολύτως σημασία! Λατρεύω
Barbara Streisand και Robert Redford, ηθοποιοί ανεπανάληπτοι, με απίστευτες ταινίες που έχουν αφήσει εποχή, όχι αστεία!!
Ενώ ποτέ δε βλέπω ξαπλωμένη κάτι ως το τέλος, αφού πάντα με παίρνει ο ύπνος και πάντα σκέφτομαι.. «Δε βαριέσαι, θα το πάρω σε dvd, να δω το τέλος..» Και εννοείται ότι αυτό δε γίνεται ποτέ και εννοείται ότι το κάρμα, είναι τέτοιο, που για να δω αυτό που λέμε.. The End, θα πρέπει να περάσουν χρόνια, ή να πέσω στην ειδική περίπτωση, ε λοιπόν εχθές το είδα και το τέλος και τα γράμματα και έβαλα και τα κλάματα, γιατί πολλές φορές τα λόγια είναι περιττά!
Μια αγκαλιά, μια ζεστή ματιά, ένα χαμόγελο, είναι αρκετά, για να δείξεις την αγάπη σου, το πάθος σου, τη πίστη σου, στο μοναδικό άτομο, που πραγματικά υπάρχει μέσα στη καρδιά σου, 100 χρόνια και αν περάσουν!
Χρόνια αξέχαστα, αν και δε ζούσα, όμως οι άνθρωποι είχαν αξίες, ιδανικά, οράματα! Χάρη σε αυτούς, είμαστε τώρα εδώ, ελεύθεροι να πούμε τη γνώμη μας, ελεύθεροι να αγαπήσουμε όποιον θέλουμε, ελεύθεροι να επιλέξουμε αυτό που μας αρέσει..
Εκείνη θυσίασε τον έρωτα της ζωής της, για τη πολιτική και για ένα καλύτερο κόσμο! Εκείνος προτίμησε το θέατρο, τη τηλεόραση, τη γκλαμουριά, γιατί έτσι είναι οι καλλιτέχνες.. Και παρόλα αυτά, όσο αντίθετες και αν ήταν οι ζωές τους, οι απόψεις τους, κατάφεραν να αγαπηθούν μεταξύ τους, δυνατά, να ερωτευθούν αιωνίως και να ζήσουν το όνειρό, έστω για λίγο…
..αυτά είναι… και κλάμα η κυρία…
Κριός
Από σήμερα καλά θα κάνετε να προσέχετε τα πάντα! Την οδήγησή σας, τα πεζοδρόμια, τις σκάλες, τις λακούβες, όλα μπορούν να σας αναστατώσουν, ή καλύτερα να πω, αν βρεθείτε με πατερίτσες.. σίγουρα το σύμπαν θα φταίει για αυτό! Αφηρημένοι, όχι γιατί κάτι σκέφτεστε, απλά σας επισκέφτηκε λίγο το χάος και θα μείνει έτσι μέχρι τις αρχές του άλλου μήνα! Προσοχή τι λέτε στο τηλέφωνο και πού στέλνετε μηνύματα! Ίσως σας παρακολουθούν.. !
Ταύρος
Η βασική σας έγνοια είναι τα λεφτά! Πάλι έχετε ξεμείνει, πάλι δουλεύετε περισσότερο από όσο αμείβεστε, πάλι γκρινιάζετε! Μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να έχετε πληρώσει τους λογαριασμούς σας, να έχετε κάνει εκείνο το διακανονισμό και γενικότερα να τακτοποιηθείτε οικονομικά! Το χρήμα μεν σας περιτριγυρίζει ως έσοδο, όμως πρέπει να κάνετε υπομονή και εννοείται, ότι δε παρατάτε τα όπλα με τίποτα! Δεν έχετε και τα τρελά σας τα κέφια, όμως βρείτε τρόπους να τα αποκτήσετε!
Δίδυμος
Πολύ παράξενη ημέρα για το ψυχικό σας κόσμο! Καλύτερα να καθίσετε φρόνιμα, στα αυγά σας που λένε, γιατί οτιδήποτε και αν αποφασίσετε τις ημέρες αυτές, θα είναι λανθασμένο και θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Μπορείτε να σκεφτείτε διάφορα, εναλλακτικές, μια νέα δουλειά, καλά κάνετε! Το μυαλό πρέπει πάντα να δουλεύει! Όμως μη πείτε τίποτα σε κανέναν, μη κάνετε καμία κίνηση, παραμείνετε εκεί που είστε, μέχρι νεοτέρας!!
Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.gr


">
">
">
">
">
">
">