Όταν η Αραβανή και η Στικούδη έβαλαν ΦΩΤΙΑ στο πλατό...!

Αυτό δεν ήταν χορογραφία, ήταν… φωτιά και λάβρα! Η Κατερίνα Στικούδη και η Ευαγγελία Αραβανή μοίρασαν εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό και τρέλαναν τα μηχανάκια της AGB με… 40άρια. Οι δύο πρώην εστεμμένες φορώντας αποκαλυπτικά φουστάκια που άφηναν τη φαντασία των τηλεθεατών να οργιάζει με το παραπάνω λίκνισαν τα σώματά τους στο ρυθμό της σάμπα και ξετρέλαναν κοινό και επιτροπή.


Μέχρι και ο αυστηρός Γιάννης Λάτσιος δεν έμεινε ασυγκίνητος, πρότεινε μάλιστα αυτή να είναι η ελληνική πρόταση για την τελετή έναρξης του Μουντιάλ στη Βραζιλία. Ο Ηλίας Βρεττός βλέποντας την καλή του τόσο αποκαλυπτική όσο ποτέ δήλωσε μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Δεν την είδα μετά το χορό της. Τι την κάνατε, την κρύψατε; Ελπίζω να την ντύσατε όμως, το καλό που σας θέλω».


Την ενόχλησή του πρόσεξε φυσικά και η Ευαγγελία που είπε: «Σήμερα θα γυρίσω σπίτι με ταξί, με ωτοστόπ, γιατί δεν έχω το δικό μου αυτοκίνητο. Ο Ηλίας δεν χάρηκε πολύ με τα ρούχα που φόρεσα, αλλά σιγά σιγά το συνήθισε». Όσο για την βαθμολογία; Τα δυο sexy κορίτσια επιβραβεύτηκαν με τέσσερα δεκάρια και το πανηγύρισαν δεόντως, αφού αυτή η εμφάνιση έδωσε στην Κατερίνα Στικούδη το πράσινο φως για να περάσει στον ημιτελικό του «Dancing with the Stars 4» μαζί με την Κλέλια Πανταζή και τον Ησαΐα Ματιάμπα.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!


[gallery type="rectangular" ids="1401"]