ΣΟΚΑΡΕΙ η ΑΠΙΣΤΗ Αραβανή: \"Έχω ρίξει ΚΕΡΑΤΟ!\" Ο Βρεττός το ξέρει Ευαγγελία μου;

ΣΟΚΑΡΕΙ η ΑΠΙΣΤΗ Αραβανή: \

Με το καλογυμνασμένο κορμί και το σέξι βλέμμα της αναμφισβήτητα προκαλεί… εγκεφαλικά στο πέρασμα της....


Στην εκπομπή «Stars System» της Άσης Μπήλιου βρέθηκε το γνωστό μοντέλο και δεν δίστασε να παραδεχτεί δημόσια πως έχει υπάρξει άπιστη. «Έχω απιστήσει. Ήταν πιο πολύ γιατί μου άρεσε να με φλερτάρει ένας άντρας, κολακευόμουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, μιας που τώρα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του συντρόφου της Ηλία Βρεττού, η Ευαγγελία ξεκαθάρισε ότι αυτό συνέβη σε μικρότερη ηλικία. «Ήμουν σε μια ηλικία ανώριμη. Δεν το σκέφτηκα, δεν το έκανα για να νιώσω το κάτι παραπάνω». Για εκείνη η απιστία δεν είναι τρόπος ζωής, απλά αν σε μια σχέση δεν παίρνει κανείς αυτά που ζητάει από τον άλλον, τότε αυτό είναι το επόμενο βήμα.


Όσο για το αν το έχει βιώσει και εκείνη με τη σειρά της, το 28χρονο μοντέλο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει συμβεί, αλλά να μην το έμαθε ποτέ. «Κάποια στιγμή είχα μια υποψία αλλά έμπρακτα δεν αποδείχτηκε ποτέ. Δεν μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω». Ο μόνος λόγος μάλιστα, για να σκεφτεί την πιθανότητα να συγχωρήσει μια απιστία είναι αν έχει αποκτήσει ένα παιδί με το σύντροφό της, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό YES!