Που θα βρεις αξεσουάρ... Roberto Cavalli με 70% έκπτωση;

Στην καρδιά της πλατείας Κολωνακίου, συγκεκριμένα στον αριθμό 1 της οδού Τσακάλωφ, βρίσκεται πλέον ένα νέο micro-κατάστημα: το International Fashion Outlet....


Όπως δηλώνει και το όνομά του, το International Fashion Outlet στεγάζει γνωστά ονόματα από τη διεθνή σκηνή της μόδας σε τιμές stock. Πρόκειται για ένα φρέσκο χώρο με διάθεση pop up store, αφού σκοπεύει να φιλοξενεί περασμένες συλλογές διάσημων οίκων, τις οποίες θα αλλάζει συχνά, εκπλήσσοντας μας κάθε φορά.


Κάνοντας το ντεμπούτο του, το International Fashion Outlet μας παρουσιάζει τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές εσωρούχων, home-wear και αξεσουάρ του πασίγνωστου ιταλικού οίκου Roberto Cavalli! Εσώρουχα σε μοναδική ποικιλία σχεδίων και πολυτελών υφασμάτων που αναδεικνύουν την αισθησιακή πλευρά κάθε ατόμου. Απαλές πυτζάμες και κομψά home-wear που χαρίζουν άνεση και θαλπωρή στις στιγμές του cocooning. Φουλάρια, γάντια και καπέλα που απογειώνουν το στυλ των χειμερινών outfits. Όλες οι δημιουργίες έχουν το χαρακτηριστικά πληθωρικό, αλλά πολυτελές ύφος του αγαπημένου Roberto Cavalli. Το γεγονός ότι οι τιμές τους κυμαίνονται από -50% έως και -70% χαμηλότερα από τις αρχικές, τις κάνει ακόμα πιο ελκυστικές.


Το International Fashion Outlet είναι η νέα άφιξη που μας κλείνει πονηρά το μάτι και μας υπόσχεται ότι το shopping στο Κολωνάκι θα γίνει ξανά μία συναρπαστική εμπειρία!


Κάντε κλικ για μεγέθυνση



[gallery type="rectangular" ids="1374,1375"]