ΘΡΗΝΟΣ! Συγκλονισμένοι οι φίλοι του Σάκη Μπουλά από τον θάνατό του (VIDEO)

ΘΡΗΝΟΣ! Συγκλονισμένοι οι φίλοι του Σάκη Μπουλά από τον θάνατό του (VIDEO)
Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του Σάκη Μπουλά δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο ηθοποιός έχασε τη μάχη με τη ζωή και συγκινημένοι μιλάνε για αυτόν...

«Ο Σάκης Μπουλάς ήταν για όλους φίλους», σχολίασε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας. «Αν δεν έπαιζε, μπορεί να συνέβαινε και νωρίτερα αυτό», είπε ο ίδιος για τον πολύ καλό του φίλο και συμπλήρωσε: «Σήμερα όλοι πενθούν για το χαμό του».

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν μαζί με τον Σάκη Μπουλά στην πολύ γνωστή σειρά του MEGA, «Πενήντα-Πενήντα». Ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ανέφερε: «Ότι και να πω για τον Σάκη είναι λίγο. Η ανθρωπιά του ξεπερνούσε τα όρια. Αναγκάστηκε να σταματήσει το πρόγραμμα και να φύγει. Είναι ένα παιδί εξαιρετικό. Καλό του ταξίδι».

Ο καλλιτεχνικός χώρος θρηνεί το χαμό του σπουδαίου καλλιτέχνη.

«Ο Σάκης έδωσε ένα μεγάλο αγώνα για πολύ καιρό», δήλωσε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης για το θάνατο του Σάκη Μπουλά. «Όλοι οι φίλοι ήταν κοντά του. Ξέραμε ότι θα φύγει και θέλαμε να φύγει όσο πιο χαρούμενος κι ευτυχισμένος».

Η συγκλονιστική αφιέρωση των Ζουγανέλη - Σαββόπουλου - Μαχαιρίτσα στον Σάκη Μπουλά: