Η Κατερίνα Στικούδη μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ΥOU: Τι μας αποκαλύπτει το SEXY κορίτσι;

Το DWTS4 έχει φτάσει στην τελική ευθεία και η Κατερίνα Στικούδη, ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρωτιά, μιλάει στο YΟU για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο show, ενώ παραδέχεται πως ούτε η ίδια δεν περίμενε την τόσο καλή πορεία της...


Από τον ΤΑΣΟ ΜΕΡΓΙΑΝΝΗ


Είναι εξουθενωμένη από τις τριπλές πρόβες λίγο πριν από το κυριακάτικο live και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει πολύ χρόνο να διαθέσει. Ξέρει, όμως, ότι αυτή η συνέντευξη πρέπει να γίνει… Είναι άψογη επαγγελματίας και όταν δώσει το λόγο της δεν τον παίρνει εύκολα πίσω…


Δεν είναι λίγες οι φορές που αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις, ακόμα και για το σύντροφό της Βαγγέλη Σερίφη, αν και στο παρελθόν του έχει κάνει ερωτική εξομολόγηση μέσω του Dancing, αφιερώνοντας του το στίχο «θα είμαι μαζί σου ως το τέρμα».


Ίσως η στάση της να οφείλεται στο ότι είναι τελειομανής, ίσως πάλι στο ότι προσέχει υπερβολικά τη δημόσια εικόνα της. Όπως και να ‘χει, μια κουβέντα με την Κατερίνα Στικούδη δεν ξέρεις ποτέ πώς θα εξελιχθεί!


Το DWTS4 έφτασε αισίως στον ημιτελικό. Διεκδικείς λοιπόν την πρώτη θέση. Είναι για σένα μονόδρομος;


Υπάρχουν και οι… διασταυρώσεις. Εύχομαι να συνεχίσουμε αυτή την καλή πορεία και να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό. Αυτός είναι ο στόχος όλων όσων έχουν μείνει στο show.


Περίμενες την καλή πορεία που έχεις στο show;


Ούτε εγώ δεν πίστευα ότι θα είχα τέτοια εξέλιξη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Είμαι πολύ περήφανη που έχω μείνει για τόσα πολλά lives. Ειδικά τις τελευταίες Κυριακές, η κριτική επιτροπή και ο κόσμος είναι πιο ενθουσιασμένοι μ’ αυτά που κάνουμε.


Στα βίντεο που προβάλλονται πριν από τη χορογραφία συνηθίζεις να λες ότι δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου λάθη. Είσαι πάντα τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου;


Είμαι τελειομανής. Θέλω να γίνομαι όλο και καλύτερη, να βελτιώνομαι. Δεν μου αρέσει να μένω στάσιμη. Άνθρωποι είμαστε και πάνω στο άγχος του live μπορεί κάτι να μη γίνει σωστά. Από τη στιγμή, όμως, που δουλεύουμε τόσες πολλές ώρες, θα το θεωρούσα αφέλεια να κάνουμε έστω και ένα λάθος. Όταν κάνω λάθη, θυμώνω. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να σκεφτεί «δεν πειράζει, δεν έγινε τίποτα».


Ένιωσες ποτέ ανταγωνιστικά μέσα στο show;


Ο ανταγωνισμός υπάρχει και είναι φυσιολογικό, αφού συμμετέχουμε σε έναν διαγωνισμό. Ο καθένας θέλει να είναι «ο καλύτερος». Με την καλή έννοια, βέβαια, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε τον φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο είμαστε εκεί.


Όταν ήσουν μικρή, σου περνούσε από το μυαλό να ακολουθήσεις ένα επάγγελμα με τόση προβολή;


Δεν είχα τέτοιους στόχους. Ήθελα να γίνω οδοντίατρος. Όλο αυτό προέκυψε μέσα από συγκυρίες, ενώ έπαιξε ρόλο και η τύχη. Σήμερα, νιώθω πολύ τυχερή που κάνω μια δουλειά που μου αρέσει, σίγουρα υπάρχουν και βιοποριστικοί λόγοι αλλά είναι κάτι που αγαπάω τόσο πολύ.


Τι κρατάς από την εποχή των Καλλιστείων και του modeling;


Ήταν μια μικρή περίοδος, λίγων μηνών, για την οποία δεν έχω να πω πολλά. Νομίζω ότι έχω κάνει πολύ πιο σημαντικά πράγματα τα τελευταία δέκα χρόνια.


Σου έχει γίνει ποτέ ανήθικη πρόταση;


Δεν μου έχει συμβεί κάτι που να με σοκάρει, ούτε έχω ακούσει τέτοια ιστορία από γνωστές μου στο χώρο. Θεωρώ ότι καμιά φορά κάποια πράγματα θέλουμε να συμβούν. Είναι στη φύση του ανθρώπου να πλάθει ιστορίες και μύθους. Ανήθικες προτάσεις μπορούν να γίνουν σε οποιονδήποτε χώρο, όχι μόνο στη showbiz.


9460_KATERINA_STIKOYDI_1212014_me_fasa copy


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!


COVER 38.indd